Дата публікації:
26 вересня 2011
Кількість переглядів:
1665
Поділитися:

20 вересня пройшов традиційний чемпіонат міста з гри «Що? Де? Коли?» серед ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації. Команди Сумського державного університету посіли призові (І та ІІ) місця. Захід відбувся у приміщенні Палацу дітей та юнацтва. Організаторами виступили Сумська дитячо-молодіжна громадська організація «Інтелект-клуб» та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Сумської міської ради.

Турнір зібрав найкращі збірні команди університетів міста. Сумський державний університет представляло дві команди – «Из Ахтырки с любовью» та «Логіка». Для визначення переможців учасники протягом двох годин подолали два тури та відповіли на тридцять запитань.

У підсумку обидві команди СумДУ стали переможцями. Третє місце посіла та «розбавила» п’єдестал збірна СДПУ ім. А. С. Макаренка «Бурулькопад». «Логіка» (капітан – Чеканський Микита) стала другою. Перемогу святкувала вже досвідчена команда, але з новою назвою «Из Ахтырки с любовью» (капітан – Ткач Павло).

Учасники та призери отримали від організаторів почесні грамоти та солодкі призи, а Чемпіони ще й статуетку Сови, як символ мудрості.

Сумський державний університет вітає своїх переможців та бажає не збавляти обертів протягом усього інтелектуального сезону.

Микола Гуменний,
керівник гуртка інтелектуальної творчості «Ерудит»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]