Дата публікації:
13 березня 2015
Кількість переглядів:
824
Поділитися:

Сумський державний університет представив науково-освітні досягнення на Шостій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2015», що проходить 12-14 березня у Києві. СумДУ відзначений Гран-Прі в номінації «Лідер вищої освіти» та сертифікатом якості наукових публікацій. Нагородження провідних навчальних закладів, у тому числі нашого університету, відбулося під оплески широкого загалу представників освітянських установ України.

З презентацією університету виступили проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та технічного забезпечення СумДУ Володимир Любчак, начальник центру вебометрії та веб-маркетингу Дмитро Фільченко.

Загалом на виставці представлені навчальні заклади різних рівнів і напрямків, наукові установи та підприємства, серед них – 750 навчальних закладів з різних регіонів України, а також заклади та агенції Польщі, Латвії, Литви, Словаччини, Естонії, Швейцарії, Франції, Великобританії, Канади, США та Молдови.

У церемонії урочистого відкриття виставки взяли участь президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, директор департаменту професійно-технічної освіти В’ячеслав Супрун.

Організатори – Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук та компанія «Виставковий світ».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Презентація "Досвід Сумського державного університету: від регіонального ВНЗ до унііверситету европейського рівня"

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]