Дата публікації:
03 жовтня 2011
Кількість переглядів:
1766
Поділитися:

29 вересня студенти юридичної клініки СумДУ разом зі студентами першого курсу економічного факультету розпочали Всеукраїнський тиждень права, який офіційно триватиме з 1 по 8 жовтня. Цього дня вони провели бесіду на тему: «Юридична відповідальність дітей і молоді за порушення чинного законодавства».

Тож у перший тиждень жовтня студенти юридичної клініки організовуватимуть та проводитимуть цілий комплекс заходів: надаватимуть безоплатні юридичні консультації соціально-вразливим верствам населення, проводитимуть бесіди та лекції у школах з метою виховання правової культури молоді, а також опубліковуватимуть матеріали правової тематики у засобах масової інформації.

Нагадаємо, що Всеукраїнський тиждень права являє собою цілу низку соціально-значимих заходів, які безпосередньо спрямовані на підвищення рівня правової культури населення, сприяють подоланню правового нігілізму в суспільстві, усуненню підстав для корумпованості правових інституцій та на утвердження в Україні правової держави. Його мета – вдосконалення та розповсюдження різних освітніх програм у сфері захисту прав людини, розробка пропозицій, спрямованих на реалізацію державної правової політики та здійснення в Україні правової реформи.

Юридична клініка СумДУ
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]