Дата публікації:
03 жовтня 2011
Кількість переглядів:
1632
Поділитися:

30 вересня доктор економічних наук, професор із Болгарії Ангел Мірчев  (Технічний університет м. Варна) провів лекцію для студентів, аспірантів та викладачів економічних спеціальностей на тему: «Управління підприємством на сучасному етапі розвитку з метою руху від умов хаосу до умов порядку». Під час лекції розглядалися методологічний підхід, поняття і форми хаосу та управління підприємством в умовах кризи.

За словами лектора, підприємство функціонує у спільній системі й важливою для нього є кожна деталь: «Важливо помітити маленькі зародки кризи, щоб потім уникнути її. Але  таку маленьку дрібницю може помітити лише досвідчений економіст. Якщо вже так сталося, що криза проникає в структуру підприємства, то потрібно обов’язково розробити «оздоровчу стратегію», знати основні принципи керівництва організацією в умовах хаосу».

Вдалими прикладами болгарин відкрив новий погляд у присутніх на цю проблему. Зацікавленість же аудиторії була помітна й за кількістю запитань, які всі бажаючі ставили професору.

На останок доктор економічних наук  додав: «Мені сподобалось те, що я побачив в Україні, і я вірю, що ця держава швидко вийде із кризи».

Лідія Баркова,
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]