Дата публікації:
03 жовтня 2011
Кількість переглядів:
1529
Поділитися:

28 вересня старший викладач кафедри політології, соціології та психології Андріана Костенко взяла участь у міжнародному семінарі «Операції під проводом НАТО: процес прийняття рішень (в контексті нової Стратегічної концепції Альянсу)", який відбувся у Дніпропетровську. 

Участь у семінарі взяли представники структур НАТО (Наталя Немилівська, Центр інформації та документації НАТО в Україні), посольств країн-членів НАТО в Україні (підполковник Хокон Льокен, Посольство Королівства Норвегія в Києві, аташе з питань оборони), центрів євроатлантичної інтеграції, а також вітчизняні та закордонні експерти.

Міжнародний семінар проходив в інтерактивній формі з метою з’ясування та усвідомлення процесу прийняття рішень стосовно врегулювання криз, що є одним із фундаментальних завдань  НАТО в сфері безпеки. Протягом семінару учасники у складі засідання уявної Північноатлантичної Ради намагалися дослідити всі етапи процесу врегулювання змодельованої кризи від оцінки ситуації до розробки рекомендованих варіантів реагування, планування й виконання рішень.

За результатами участі у семінарі планується проведення аналогічного заходу для студентів Сумського державного університету.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]