Дата публікації:
04 жовтня 2011
Кількість переглядів:
1484
Поділитися:

Протягом трьох днів – із 29 вересня по 1 жовтня – кафедра маркетингу провела ювілейну V Міжнародну науково-практичну конференцію «Маркетинг інновацій та інновації у маркетингу».

Цього року до Сумського державного університету вперше приїхали науковці Болгарії, зокрема ректор університету з м. Бургаса і професор університету м. Варни. Вітчизняну науку  представляли класики українського маркетингу – професори з Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана, Київського політехнічного інституту, Київського національного  торгівельно-економічного університету, Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля (Луганськ), Торгівельно-економічного університету (Полтава) та Хмельницького національного університету.

Під час роботи конференції учасники розглядали наукові та прикладні проблеми – маркетинг інноваційної продукції, застосування інноваційних інструментів і методів у маркетингу, екологічний маркетинг, управління потенціалом інноваційного розвитку на засадах маркетингу тощо.  Також відбулося засідання «круглого столу», на якому обговорювалися проблеми маркетингу вищої освіти України.

За словами поважного гостя конференції, професора технічного університету міста Варна Ангела Мирчева, масштабність та технологічність Сумського державного університету просто дивує: «Ми напрочуд задоволені, що приїхали до вас, адже ваш навчальний заклад – це приклад динамічного розвитку. Помітно, що у сфері освіти ми відстаємо від вас. Тому ця конференція дає можливість обмінюватися досвідом і вчитися не лише в межах науки».

Нагадаємо, що у попередні чотири роки на конференції були представлені доповіді науковців і практиків із більш ніж 100 ВНЗ, наукових установ і підприємств України, Росії, Польщі, Азербайджану, Німеччини, Нідерландів, Канади, США, Нової Зеландії, а також арабських країн.

За результатами конференції традиційно видали збірники матеріалів, а кращі доповіді публікуються у наукових фахових журналах, які видаються у СумДУ («Маркетинг і менеджмент інновацій» та «Механізм регулювання економіки»).

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]