Дата публікації:
05 жовтня 2011
Кількість переглядів:
2217
Поділитися:

5 жовтня в Сумському державному університеті пройшла презентація сти пендіальної програми «Завтра.UA», одного з найпрестижніших міжнародних благодійних фондів – Фонда Віктора Пінчука. Фонд вірить у можливості молоді й переконаний, що майбутнє твориться саме зараз, і кожен із молодих людей має діяти вже сьогодні. Студенти СумДУ мають всі можливості стати рушійною силою майбутніх  змін.

Так, у жовтні стартував 6-ий щорічний конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA», яка опікується найталановитішими студентами України, надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації власних проектів, створює додаткові можливості для індивідуального розвитку. За словами начальника відділу з організації навчальної доаспірантської підготовки та роботи з талановитою студентською молоддю СумДУ Ольги Аношкіної, до 17 жовтня в ауд. Г-414 необхідно подати конкурсну (наукову) роботу  та написати есе (нарис) соціального характеру на тему: «Завтра: Світ, Україна, Я».

Будучи стипендіатом «Завтра.UA», ви отримаєте:

  • фінансову підтримку протягом року у вигляді щомісячної стипендії у розімірі 942 грн.;
  • можливість розвивати свою наукову діяльність;
  • різноманітну та незабутню участь у семінарах, конференціях;
  • участь у спільних соціальних ініціативах Фонду;
  • підтримку під час працевлаштування, адже бути стипендіатом цієї програми не лише цікаво, а й престижно.

Як зауважила начальник відділу інформаційно-рекламної діяльності СумДУ Інна Битюк, ставши стипендіатом «Завтра.UA», студенти отримають не лише фінансову підтримку протягом року, підтримку індивідуальних проектів та ініціатив, а й матимуть унікальний шанс поспілкуватися з людьми, від долі яких залежить чи залежав розвиток країн, а то й більшості процесів, які відбуваються у світі. «Коли ви станете стипендіатом, то зможете брати участь й у публічних лекціях з провідними світовими діячами політики, бізнесу та культури», - підкреслила вона.

Студентське життя – це безмежний світ можливостей та неймовірних вражень. А ХХІ століття – примножує це все у сотні разів, тож основне завдання молоді – використовувати швидкоплинний час якнайповніше. І однією із  таких можливостей є стипендіальна програма Фонду Віктора Пінчука - «Завтра.UA».

Скористайтеся шансом стати стипендіатом престижної в Україні програми «Завтра.UA»!  Ви цього варті! 

Докладніше про умови участі

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]