Дата публікації:
17 квітня 2015
Кількість переглядів:
814
Поділитися:

14 квітня відбулася зустріч студентів-перекладачів Сумського державного університету з випускником спеціальності «Переклад» СумДУ, нині провідним перекладачем компанії «A.T. Kearney» (м. Київ) Іваном Ващуком.  Тема майстер-класу – «Професія перекладача: очікування та реальність».

Під час бесіди випускник СумДУ дав поради щодо пошуку роботи, написання резюме, поділився корисними посиланнями на рейтингові сайти з пошуку роботи, прокоментував можливі помилки на початкових етапах кар’єрного шляху. Він розповів про свою першу перекладацьку практику, яка проходила у стінах рідного університету.

Численні запитання майбутніх перекладачів торкалися досвіду Івана, набутого на престижній роботі; деталей робочого процесу; академічних знань, що найбільше знадобилися у роботі.

На думку студентки спеціальності «Переклад» Анастасії Лазаренко, такі зустрічі дуже корисні, адже мотивують до сумлінного навчання і саморозвитку, дозволяють зрозуміти вимоги роботодавця, що, безумовно знадобиться в майбутній професії.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]