Дата публікації:
06 жовтня 2011
Кількість переглядів:
1730
Поділитися:

Протягом тижня – 26 вересня-3 жовтня – студенти-волонтери СумДУ проводили благодійний збір канцелярського приладдя для дітей із гематологічного відділення Сумської обласної лікарні під девізом «Подаруй посмішку дітям!».

За доброю традицією діяльність активістів вишу розгорнулася на вулиці Харківській біля магазину «Віват, канцелярія!». Кожен бажаючий міг купити канцтовар та залишити його в корзині для подарунків.

За словами студентів-волонтерів, небайдужих виявилося більше, ніж ми очікували, але менше, ніж хотілося б...  «Приємно було,  коли люди самі підходили та цікавилися, що за акція проходить і яким чином вони можуть допомогти.  Дехто, навіть не дослухавши, йшов до магазину і купував канцелярію, декого доводилося «наштовхувати» на цю ідею. Ми  щиро раділи кожному новому альбому чи фломастеру, що з'являвся в корзині, та уявляли задоволені обличчя дітлахів, які їх отримають», - зауважила волонтер СумДУ Зоя Рой.

За допомогою небайдужих сумчан та гостей міста волонтерам Сумського державного університету за кілька днів акції вдалося зібрати чимало канцелярії. У корзинках було все: фломастери, кольорові олівці, ручки, альбоми для малювання, пензлики, фарби, пластилін та багато іншого. Зовсім скоро члени волонерського загону СумДУ частину отриманого приладдя віддадуть дітям із гематологічного відділення Сумської обласної лікарні. Решта зібраних речей згодом буде подарована  дитячим будинкам області.

Волонтери СумДУ мають надію, що з кожним днем все більше громадян не лише Сумщини, а й загалом України, будуть активно брати участь у всіляких благодійних акціях. Пам’ятайте, кожна дитина потребує уваги і батьківського піклування, але не всі їх отримують, тому про таких дітей люди мають турбуватися  разом.

Зоя Рой,
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]