Дата публікації:
28 квітня 2015
Кількість переглядів:
1533
Поділитися:

23 квітня шоу краси і талантів «Міс СумДУ – 2015» перетворило актову залу СумДУ на знімальний павільйон Голівуду. Цього року стилістикою концерту стала «Епоха кіно».

У першому виході десятка красунь постала в образах з кінофільму «Великий Гетсбі». На уявну подорож до Парижу учасниці запросили глядачів під час другого виходу в стилі Коко Шанель – у маленьких чорних сукнях.Третій вихід – мелодрама 80-х. У фінальному виході дівчата вразили журі та глядачів елегантністю в стилі кіносаги про Джеймса Бонда.

Кмітливість і красномовство учасниці мали можливість проявити під час відповідей на запитання, які стосувалися неочікуваних ситуацій із життя.

Творчий конкурс познайомив глядачів із талантами учасниць. Тетяна Горбань (ІФСК) підготувала хореографічний номер – чуттєве контемпорарі за фільмом «Вічне сяйво чистого розуму». Аліна Політова (ТеСЕТ) здивувала креативним авторським репом (кіно «Крок уперед»). Марія Фоміна (ТеСЕТ) представила театралізовану постановку з кінокомедії «Любов та голуби». Анна Ангелова (ФЕМ) переконана, що життя – це найцікавіший фільм. Вона виконала ліричну пісню «Намалюю тобі» та присвятила її дітям. Спалах енергії танцю подарувала Олеся Єрмоліна (Медінститут), яка на кілька хвилин стала героїнею пригодницького бойовика «Форсаж». Містичну хореографічну історію з фільму «Дракула» відтворила на сцені Дар’я Рудик (ФЕМ). Анастасія Синяговська (ЕлІТ) виголосила філософський монолог про пріоритети в житті та суспільство споживачів (на основі фільму «Бійцівський клуб»), а також захопила увагу глядачів ритмічним танцем. Яна Леонтенко (юридичний факультет) як класична героїня багатьох кінострічок заспівала про те, як чекає на свого лицаря («I need a hero»). Крім того, дівчина продемонструвала гімнастичні елементи. Загадковою чаклункою Малефісентою постала у вокальному номері Юлія Кисленко (ІФСК). Яскравими блискітками, вогниками та драйвом запам’ятався танцювальний виступ Світлани Кисляк (юридичний факультет) під пісню з мюзиклу «Бурлеск».

У підсумку найголовніший титул «Міс СумДУ – 2015» завоювала Олеся Єрмоліна. Першою віце-міс стала Яна Леонтенко. Друга віце-міс – Тетяна Горбань.

 

Перемоги за номінаціями:

 «Міс елегантність» – Анастасія Синяговська (ЕлІТ);

«Міс артистичність» – Юлія Кисленко (ІФСК);

«Міс чарівність» – Яна Леонтенко (юридичний факультет);

«Міс грація» – Дар’я Рудик (ФЕМ);

«Міс романтичність» – Анна Ангелова (ФЕМ);

«Міс оригінальність» – Аліна Політова (ТеСЕТ);

«Міс шарм» – Світлана Кисляк (юридичний факультет);

«Міс натхнення» – Марія Фоміна (ТеСЕТ);

«Міс фотомодель» – Тетяна Горбань (ІФСК);

«Міс глядацьких симпатій» (за результатами онлайн-голосування) – Олеся Єрмоліна (Медінститут).


Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]