Дата публікації:
29 квітня 2015
Кількість переглядів:
1140
Поділитися:

Три представники Сумського державного університету завершили участь у міжнародному проекті «Інноваційний університет і лідерство», що тривав з вересня по квітень. Учасники проекту – 54 науково-педагогічних працівники з 34 університетів України та 6 громадських організацій освітнього спрямування – пройшли інтенсивні тренінгові навчання в Україні та Польщі.

На підсумковому семінарі, що відбувся 22-24 квітня в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, було презентовано мікропроекти, що базуються на аналізі світового, насамперед європейського досвіду діяльності вищої школи та пропонують конкретні рекомендації для впровадження в Україні на національному, регіональному та локальному рівнях.

Керівник Бюро із забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти СумДУ Ірина Серебрянська представила мікропроект «Створення системи моніторингу якості навчальної діяльності університету».

Тематика мікропроекту начальника центру науково-технічної інформації СумДУ Артема Артюхова – «Трансфер технологій від науки до виробництва».

Мікропроект помічника ректора СумДУ з питань менеджменту якості Дарини Леус торкався побудови внутрішньої системи забезпечення якості в СумДУ.

Для довідки. Міжнародний проект «Інноваційний університет і лідерство» спрямований на вироблення рекомендацій щодо реформування національної системи вищої освіти та підготовку лідерів, здатних впроваджувати у вищій школі інноваційні підходи в управлінні закладом та в освітніх технологіях.

Організатори – факультет «Вільних мистецтв і наук» («Artes Liberales») Варшавського університету, фонд «Інститут «Artes Liberales» (Варшава, Польща) у співпраці зі Спілкою ректорів вищих навчальних закладів України та Міжнародним благодійним фондом "Міжнародний фонд досліджень освітньої політики". Проект реалізовується за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]