Дата публікації:
07 жовтня 2011
Кількість переглядів:
1711
Поділитися:

Служіння його величності Закону було і залишається  життєвим кредом  усіх юристів України. Без сумніву це стосується і студентів юридичного факультету СумДУ - майбутніх правознавців, які 6 жовтня відзначили День юриста.

На урочистості з нагоди професійного свята  завітали  викладачі та студенти, представники юридичної клініки СумДУ, учні Сумської приватної гімназії «Просперітас», начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Сумській області, підполковник Олег Нетудихаткін.  Вітальне слово прозвучало з вуст декана юридичного факультету Анатолія  Куліша, який також нагородив  медалями та грамотами відмінників навчання. Теплі та щирі слова прозвучали цього дня і від студентів юридичної клініки. Молодь вручила  символічний подарунок – статуетку Божої Матері із сином на руках. Вона стане оберегом юридичного факультету, символом чистоти й моралі.

У День юриста оголосили і результати конкурсу на кращу стінгазету, виготовлену руками юних служителів Феміди. Солодкі подарунки отримали студенти-правознавці, які беруть активну участь у громадському житті університету. Феєричності святу додали пісні у виконані студенток юридичного факультету Юлії Колесник  та  Наталії Заїки. Талановита молодь ще раз довела, що займає активну позицію не тільки у правовій царині, а й у творчий.

Нагадаємо, що захід став підсумком правового тижня, який стартував 28 вересня. Протягом цих днів студенти юридичної клініки провели правовиховні заходи та надали юридичні консультації, використовуючи у своїй діяльності кредо юристів:«Знати право, служити праву, захищати право».

Тетяна Заворотько

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]