Дата публікації:
22 травня 2015
Кількість переглядів:
722
Поділитися:

19-20 травня команда проекту «Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями-студентами у ВНЗ» взяла участь в «Інформаційному ярмарку - 2015»–виставці ресурсів організацій, що надають технічну, аналітичну та консультативну допомогу Верховній Раді України.

Ініціатива СумДУ «Університет, дружній до сім’ї» викликала інтерес у гостей виставки, а представництво кількох політичних сил та міжнародних фундацій висловили бажання співпрацювати з університетськими фахівцями-експертками з гендерних питань у розробці та реалізації проектів.

Усі зацікавлені ознайомилися з напрямами діяльності дружнього до сім’ї університету, а також отримали роздаткові матеріали проекту.   

Загалом виставка-презентація ресурсів громадянського суспільства та міжнародних організацій «Інформаційний ярмарок 2015» зібрала близько 50 міжнародних та українських організацій. Метою дводенного заходу є поширення інформації про наявні ресурси, що можуть допомогти їм зробити законодавчу роботу українського парламенту ефективнішою.

Учасники запропонували власні напрацювання та рекомендації щодо вдосконалення державних програм, спрямованих на підтримку молоді, жінок, сімей із дітьми.


Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]