Дата публікації:
23 червня 2015
Кількість переглядів:
1938
Поділитися:

До послуг викладачів та працівників університету – комфортні оздоровчі бази в Одеській області зі змістовним та корисним відпочинком.

Серед них - оздоровчо-спортивна база Одеського національного університету імені І.І.Мечникова «Чорноморка». Вона розташована на березі Чорного моря в мальовничому селищі Совіньон. До послуг відпочиваючих - зручні номери в двоповерхових корпусах та екобудиночках. До того ж всі бажаючі можуть відвідати пляжний комплекс, кінозал, спортивні майданчики та ігрові зали, де постійно проводять турніри з настільних ігор.

Для відпочинку можна обрати також базу «Чайка» Одеського національного політехнічного університету або «Економіст» Одеського національного економічного університету. Вони розташовані в селищі Кароліно-Бугаз Бєлгород-Дністровського району Одеської області, що за годину їзди від самої Одеси.

«Чайка» пропонує відвідувачам будиночки з терасами та величезний пляж. Окрім того, на території бази розташовані майданчики для спортивних ігор і тенісний корт, літній кінотеатр і танцпол.

База відпочинку «Економіст» - це комплекс з дерев'яних будиночків, одноповерхових і двоповерхових сучасних корпусів із затишними кімнатами. База знаходиться за 300 метрів від моря, має власний пляж та пропонує багато різноманітних розваг для любителів активного відпочинку.

Профспілка виплачує компенсацію на оздоровлення працівникам СумДУ в розмірі 500 гривень (на дорослого) та 400 гривень (на дитину до 16 років).

Деталі щодо відпочинку можна з’ясувати в профспілковій організації СумДУ за телефоном 33-53-95.

Студентка спеціальності «Журналістика»
Аліна Бугайова

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]