Дата публікації:
12 жовтня 2011
Кількість переглядів:
1687
Поділитися:

У літературній вітальні бібліотеки СумДУ 11 жовтня пройшов тематичний захід «Осіння рапсодія», присвячений золотій порі року.

Театралізоване дійство організували і провели учасники гуртка «Краяни» Сумського державного університету. Гостями заходу стали учні сумських шкіл № 21 та № 27.

Студенти підготували справжнє шоу: до глядачів завітала золотокоса Красуня-Осінь, загадкові Мавки, чарівні Русалки, веселі Потерчата та  інші казкові герої. Декламація вірша з уст Осіннього Царя змусила всіх присутніх поринути далеко у ліс, де холодна земля турботливо устелена жовтими листочками. Після закінчення цікавої історії студентка Світлана Березова прочитала вірш «Закохалася калина», а також подарувала свою захоплюючу гру на фортепіано.

Спеціально для глядачів організатори тематичної зустрічі підготували різноманітні конкурси. Школярі із задоволенням виготовляли ікібану з осінніх дарів (овочів та фруктів), змагалися у знанні назв осінніх квітів. Одним із найцікавіших виявився конкурс поезії та пісні на осінню тематику. Всі без винятку учасники отримала призи та солодкі подарунки від університету.

Як зізналися учасники зустрічі, час пролетів швидко. За вікном невгамовний прохолодний вітер безжально зривав з дерев пожовтілі листочки, кружляв їх над землею та відпускав чаруючим листопадом, а у вітальні панувала тепла і спокійна атмосфера, яку зовсім не хотілося покидати.

Альона Дмитренко
Гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]