Дата публікації:
13 жовтня 2011
Кількість переглядів:
1564
Поділитися:

11 жовтня в СумДУ стартував цикл психологічних тренінгів для студентів. Перше заняття на тему «Знайомство» було проведено у формі так званих «груп зустрічей». Практичний психолог, працівник психологічної служби СумДУ Людмила Колісник у неформальній обстановці ознайомила присутніх з основними правилами та особливостями проведення подібних тренінгів.

 

Вісім студентів виконували різнопланові практичні завдання, метою яких було удосконалити комунікативні навички, краще зрозуміти своє внутрішнє «Я», стати впевненішим у собі. Учасники тренінгу швидко знайшли між собою спільну мову, а головна причина цьому – психологічний комфорт та позитивна енергетика.

Відтепер кожен бажаючий зможе відвідувати такі тренінги щовівторка о 18:30. в аудиторії Г-712.  А ще Людмила Колісник запровадила Книгу взаємних скарг і пропозицій, де кожен анонімно в будь-який час зможе вносити свої корективи, пропонувати теми для проведення подальших занять. Також під час тренінгу  психолог пропонує перелік різножанрової літератури тим, хто не хоче марно витрачати час і бажає підживити свій інтелект якісною науковою і художньою психологічною літературою.

Лідія Баркова

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]