Дата публікації:
06 серпня 2015
Кількість переглядів:
712
Поділитися:

Голова наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених СумДУ Михайло Оприско пройшов стажування у Верховній Раді України.

Протягом стажування, що  тривало 8 місяців, Михайло брав участь у розробці законопроектів, організації роботи підрозділу стажування, громадських слуханнях, круглих столах та фахових дискусіях, прослухав шість ексклюзивних курсів та відвідав близько 20 лекцій від провідних фахівців із різних сфер. Розвитку лідерського потенціалу інтерна сприяли зустрічі з народними депутатами, політичними та громадськими діячами, науковцями тощо.

За словами Михайла, стажування у Верховній Раді України – цінний багаж знань та досвіду: «Програма стажування – це унікальна можливість поринути в атмосферу «великої політики», змога отримати досвід роботи у найвищому законодавчому органі України, а також працювати з особистостями, які визначають політичне та економічне майбутнє держави, творять її історію. Це можливість практично втілити свої знання, навички та, звичайно, амбіції. Програма дозволила мені випробувати мої аналітичні, лідерські якості та вміння працювати в команді, дала можливість стати учасником головних для держави процесів, побачити події не через голубий екран, а через призму реальності».

За результатами наполегливої роботи інтерн отримав сертифікат про успішне закінчення програми від Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]