Дата публікації:
06 серпня 2015
Кількість переглядів:
920
Поділитися:

Представники СумДУ Ірина Серебрянська та Артем Артюхов взяли участь у роботі всеукраїнського «круглого столу» на тему «Інноваційний університет і лідерство: перспективи розвитку». Захід відбувся 29-31 липня на базі Одеського державного екологічного університету в рамках міжнародного проекту «Інноваційний університет і лідерство».

Відповідно до проекту представники СумДУ розробили власні мікропроекти:  «Створення системи моніторингу якості навчальної діяльності університету» (автор – керівник бюро із забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти Ірина Серебрянська) та «Трансфер технологій від науки до виробництва» (автор – начальник центру науково-технічної інформації СумДУ Артем Артюхов).

Під час зустрічі робота над мікропроектами представників СумДУ була схвалена координаторами – представниками Міністерства освіти і науки України та Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща. Основні ідеї цих мікропроектів успішно втілюються в університеті. До процесу активно залучаються керівники структурних підрозділів і професорсько-викладацького складу СумДУ.

Учасники круглого столу ознайомилися з грантовими пропозиціями, обмінялися досвідом щодо реалізації мікропроектів, обговорили можливості започаткування нових проектів, зокрема, присвячених проблемі академічної чесності. За підсумками круглого столу Ірину Серебрянську та  Артема Артюхова запросили до участі у наступних проектах щодо впровадження Закону «Про вищу освіту».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]