Дата публікації:
03 вересня 2015
Кількість переглядів:
853
Поділитися:

31 серпня учасники традиційної серпневої наради викладачів Сумського державного університету підбили підсумки роботи вишу за 2014-2015 навчальний рік та визначилися з основними завданнями на новий навчальний рік.

«Ми забезпечуємо і впроваджуємо нові підходи до якості освітніх послуг. Цим шляхом рухаються провідні виші Європи та світу», – зазначив ректор Анатолій Васильєв.

Про формування контингенту студентів, штат викладачів і навчальну діяльність повідомив перший проректор Василь Карпуша. З його слів, в університеті і надалі реалізуватимуться заходи з імплементації положень Закону України «Про вищу освіту». Якість освітньої діяльності підвищується шляхом упровадження системи внутрішнього моніторингу, подальшого поширення технологій e-learning тощо.

Ознайомлюючи з основними завданнями в системі заочно-дистанційного навчання та підвищення кваліфікації в СумДУ, проректор Олександр Бріжатий акцентував на зростанні кількості освітніх програм за дистанційною формою навчання.

Як зазначив проректор Володимир Любчак  щодо розвитку міжнародної діяльності, СумДУ має 148 угод із науково-освітніми організаціями із 36 країн. Посилюється міжнародна академічна мобільність студентів, аспірантів, викладачів і співробітників.

За інформацією проректора Анатолія Чорноуса щодо наукової роботи СумДУ, обсяги держбюджетних науково-дослідних робіт за 8 місяців 2015 року склали 3,2 мільйона гривень.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]