Дата публікації:
14 жовтня 2011
Кількість переглядів:
2432
Поділитися:

13 жовтня представник Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) Олександр Ткаченко презентував програму стипендій ім. Едмунда Маскі (MUSKIE) для студентів СумДУ кваліфікаційних рівнів «бакалавр» та «спеціаліст».

За словами науковця, програма MUSKIE надає можливості навчання в університетах США для отримання ступеня магістра. Серед навчальних дисциплін, які пропонуються студентам України та Росії: адміністрування бізнесу, економіка, право, державне управління та громадська політика.

Учасники програми зможуть:

  • навчатися за повною університетською програмою протягом одного/двох років;
  • розробляти і виконувати протягом першого академічного року проект, спрямований на користь місцевої спільноти;
  • брати участь у стажуванні по закінченню навчання;
  • сприяти просуванню віртуального обмінного проекту, спрямованого на налагодження зв'язків групи студентів або професіоналів у вашій країні із партнерами або технічними експертами із США.

Загальна кількість студентів, які матимуть можливість стати стипендіатами програми MUSKIE від України складе приблизно 10-12 чоловік. На переконання Олександра Ткаченка, студенти Сумського державного університету мають великі шанси стати її учасниками, враховуючи високий рівень підготовки фахівців начальним закладом.

Бажаючі повинні будуть пройти кілька відбіркових етапів і варто поспішати, адже термін подачі заявок закінчується 2 листопада 2011 року. Більше про умови відбору та заповнення аплікаційної форми можна дізнатися на сайті Muskie Program Application Information, а також у відділі міжнародних зв’язків СумДУ (ауд. Б-309) та за телефоном 33-10-81.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]