Дата публікації:
14 вересня 2015
Кількість переглядів:
698
Поділитися:

З початку вересня відділ міжнародного співробітництва спільно з центром вебометрії та веб-маркетингу СумДУ відкрили до загального доступу нову вдосконалену версію багатомовного веб-сайту СумДУ. Інформація на веб-сайті доступна у повному обсязі англійською, німецькою та французькою мовами. Раніше у повному обсязі переклад здійснювався лише англійською мовою, іншими – частково.

Над проектом технічного та контентного вдосконалення веб-ресурсу, спрямованого на посилений розвиток міжнародної діяльності університету, команда ВМС та ЦВВМ працювала близько року.

Впровадження нового міжнародного веб-сайту СумДУ покликане відповідати світовим тенденціям представлення інформації у глобальному освітньому інтернет-просторі. Оновлений сайт також відповідає сучасним трендам у веб-розробленні, адже є адаптованим під мобільні пристрої та версії різних браузерів.

Нова система організації контенту веб-сайту сприяє більш зручному пошуку необхідної інформації. Крім традиційних розділів із загальною інформацією про виш, його підрозділи, наукову та міжнародну діяльність, розробники доповнили веб-сайт додатковим меню, яке містить найактуальнішу інформацію для різних категорій інтернет-користувачів: студентів, співробітників, іноземних партнерів та організацій. На разі наповнення нового веб-сайту триває.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]