Дата публікації:
14 жовтня 2011
Кількість переглядів:
1313
Поділитися:

 Науковці кафедри технології машинобудування, верстатів та інструментів взяли участь у ХІ Всеукраїнській молодіжній науково-технічній конференції «Машинобудування України очима молодих: прогресивні ідеї – наука – виробництво». Вона відбулася на базі Житомирського технологічного університету.

Під час конференції піднімалися важливі та загальні проблеми сучасного машинобудування, а їх подача не залишила байдужим жодного слухача.

Усього в роботі конференції взяли участь представники близько 15 університетів  України. Аспірантка СумДУ Анна Гонщик представила доповідь на тему «Діагностування стану різального інструменту з використанням штучного інтелекту: стан питання». Головна увага цього дослідження спрямована на виявлення шляхів дослідження при розробці ефективної системи діагностування стану та зношення різальних інструментів за рахунок використання експертних систем.

Конференція дозволила науковцям СумДУ не лише презентувати власні розробки, а й встановити ділові та особисті стосунки з молодими вченими України в галузі механічної обробки, знайти нові можливості об’єднання зусиль у реалізації спільних проектів, згуртування молодої прогресивної генерації вчених України.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]