Дата публікації:
24 вересня 2015
Кількість переглядів:
1293
Поділитися:

Команда КВН «Ренесанс» Машинобудівного коледжу СумДУ здобула звання переможця на ХХ Всеукраїнському фестивалі дитячих та юнацьких команд КВН «Жарт-птиця 2015», що відбувся 19-21 вересня в смт. Затока Одеської області. Вона відзначилася серед юнацьких команд.

У змаганні серед школярів у трійку лідерів увійшла команда «Бальний проспект». Її учасники є вихованцями Сумської шкільної ліги КВН (керівник – співробітниця студії КВН СумДУ Юлія Чудаєва).

Крім того, учасниця команди «Ренесанс» Ольга Краснянська визнана найкращою акторкою фестивалю, а Містером КВН став Ярослав Шевчик з «Бального проспекту».

Загалом у ювілейному фестивалі взяли участь 29 команд із різних куточків України. Упродовж трьох днів КВНівці показували свої найкращі жарти та вигадували нові – за завданням редакторів. У перший день команди зіграли три конкурси: привітання, розминку та імпровіз на тему «Новини». Наступний день: домашнє завдання, розминка та імпровіз «Реклама уроку». У третій день глядачі побачили такі конкурси:  кричалки на підтримку спортсменів, конкурс «Наостанок я скажу…». Переможців, призерів та лауреатів фестивалю визначали за сумою балів трьох змагальних днів.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]