Дата публікації:
29 вересня 2015
Кількість переглядів:
916
Поділитися:

Студенти Сумського державного університету успішно виступили на ІІ Відкритому турнірі з карате пам'яті Валентина Угніча. Змагання пройшли 26-27 вересня у спорткомплексі СумДУ. Вшанувати пам’ять відомого тренера приїхали понад 180 спортсменів різного віку із Києва, Борисполя, Харкова, Конотопа, Свеси, Сум.

Золоту медаль в ката і срібну в куміте завоював другокурсник факультету ТеСЕТ Олександр Маленко – чемпіон світу 2014 року.

Першокурсниця спеціальності «Спорт», чемпіонка Європи 2014 року Віра Федорченко завоювала «золото» в куміте, а бронзова медалістка чемпіонату світу, третьокурсниця ФЕМ Марина Прокопенко перемогла в ката.

Призові місця в куміте посіли також студенти СумДУ Владислав Пунько(4 курс ЕлІТ), Роман Красковський (1 курс ЕлІТ), студенти Машколеджу СумДУ Владислав Шапаренко і Марина Кулешова, а також представники Конотопського коледжу СумДУ Артур Пономарьов і Владислав Супрун.

Студенти і випускники СумДУ склали також основу оргкомітету та суддівської колегії турніру: Катерина Лозова та Олександр Лозовий, Станіслав Сердюк, Олександр Шкуропат, Максим Волков, Михайло Демченко, Дмитро Кучмій і Дмитро Лебідь.

Всеукраїнська асоціація карате «IKAГосоку Рю Будо» від імені всіх учасників висловила вдячність ректорату і спортивному клубу СумДУ за успішне проведення турніру.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]