Дата публікації:
06 жовтня 2015
Кількість переглядів:
971
Поділитися:

Багатогодинний телемарафон з саміту «Лідерство. Розвиток. Успіх» влаштували Сумська обласна телерадіокомпанія разом із лабораторією Інтернет-телебачення СумДУ. Сім годин прямої трансляції на телеекранах та в мережі Інтернет мали змогу бачити сумчани, жителі районів Сумської та інших областей.

Постійно діючий «грін-рум» із запитаннями журналістів спікерам дав можливість глядачам почути більше, ніж було сказано зі сцени. А присутні у залі переглядали на медійному екрані бізнес-презентації та відеофрагменти трансляції.

Саміт відбувся 3 жовтня в театрі ім.Щепкіна. Подібні саміти «Лідерство. Розвиток. Успіх», що проходять у різних містах, стають місцем збору нових лідерів для нової України. Під час робочих дискусій профільні фахівці з багаторічним досвідом пропонують свіжі рішення, нові моделі розвитку держави та дієві формули успіху. Серед спікерів – народні депутати України, президент Асоціації журналістів «Новомедіа», доктори, кандидати  економічних, історичних наук, голови підприємств тощо.

Організатори саміту переконані, що лише об’єднавши інтелектуальні зусилля та всебічну працю, можна побудувати нову Україну – всупереч кризі, війні та погрозам.

Посилання на відеозвіт: https://youtu.be/GoObE0uk2Pk

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]