Дата публікації:
16 жовтня 2015
Кількість переглядів:
589
Поділитися:

Дослідження,присвячене розробці напрямів трансферу технологій вищого навчального закладу на прикладі розробленого в СумДУ обладнання для гранулювання, відзначенегрантом за результатами Міжнародної першості з наукової аналітики. Експертами виступили провідні вчені з Аргентини, Бразилії, Фінляндії, Ізраїлю, США, Китаю, Швеції, Канади, Казахстану та інших країн. Першістьпроводилася в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції в розвитку суспільних відносин і реальних методів їх ефективного регулювання».

У складі команди вчених СумДУ – начальник центру науково-технічної і економічної інформації, доцент кафедри процесів та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв Артем Артюхов, керівник групи організації трансферу технологій ЦНТЕІ, асистент кафедри економічної теорії Віталій Омельяненко, завідувач кафедри процесів та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв Всеволод Склабінський.

У роботі СумДУ розглянута модель інтегрованого маркетингу розробок, що включає активну співпрацю з потенційним споживачем продукції та дозволяє реалізувати модель університету як центру інноваційного розвитку. Розробки авторів та рекомендації міжнародних експертів в подальшому будуть використані для розвитку трансферу технологій в СумДУ.

Конференція проводилась в дистанційно-інтерактивній формі в Лондоні (Великобританія) і була присвячена пам'яті видатного шотландського економіста, філософа, одного із основоположників сучасної економічної теорії Адама Сміта та мала статус його «Меморіалу».

Організатори: Міжнародна Академія Наук і Вищої Освіти (Великобританія), Міжнародний торгово-промисловий союз (Великобританія), Американський міжнародний комерційний арбітражний суд (США), Центр наукової ініціативи імені Хайдеггера (Німеччина), Асоціація досліджень питань природознавства (Іспанія), Відкрите філософське товариство екзистенціальної психології (Франція), Інститут проблем життєдіяльності суспільства (Ізраїль), Інститут економічного аналізу Маршалла (США), Департамент венчурних технологій Корпорації «Rorelse» (Швеція), Всеукраїнський Академічний Союз (Україна).

Сумський державний університет вітає колег з перемогою та бажає подальших успіхів у науковій роботі.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]