Дата публікації:
22 жовтня 2015
Кількість переглядів:
657
Поділитися:

Група вчених факультету економіки та менеджменту під керівництвом д.е.н., професора Леоніда Мельника отримала фінансування дворічного грантового проекту «Розробка інституційних і економічних засад забезпечення сталого розвитку і «зеленої» економіки на регіональному рівні» на 2016-2017 роки.

Проект реалізується в рамках угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про співробітництво в галузі науки, освіти і культури з Каунаським технологічним університетом.

Загальний обсяг фінансування для СумДУ складатиме понад 180 тисяч гривень. Головним науковим результатом виконання проекту мають стати спільні розробка концепції інтегрованого управління економікою при переході до сталого розвитку та формування відповідних інституційних механізмів, економічних методів та інструментів інституціонального забезпечення сталого розвитку на регіональному рівні.

За підсумками роботи буде розроблена комплексна концепція формування «зеленої» економіки на основі інституціональних основ розвитку соціально-економічних систем і механізмів зворотного зв'язку з максимальним використанням потенціалу відтворення і самовдосконалення її структурних компонентів.

Українська сторона розробляє методологію та інструментарій інституційної та економічної оцінки забезпечення сталого розвитку. Литовські вчені працюють над фінансовими аспектами забезпечення сталого розвитку територій.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]