Дата публікації:
26 жовтня 2015
Кількість переглядів:
1106
Поділитися:

23 жовтня відбулося підписання угоди про співпрацю між Сумським державним університетом та Сумською обласною гімназією-інтернатом для талановитих та творчо обдарованих дітей.

Як зазначив ректор СумДУ Анатолій Васильєв, підписання угоди дасть новий поштовх співробітництву, що склалося майже з перших днів існування гімназії. Університет готовий надавати матеріальну базу, залучати школярів до спортивної та культурно-масової роботи. Буде налагоджена більш тісна співпраця в рамках Малої академії наук.

За словами директора гімназії-інтернату Інеси Пєсоцької, учні зацікавлені в якісній освіті. Тож для дітей угода гімназії з СумДУ – це додаткова можливість отримати системні знання, використовуючи навчальну базу СумДУ (комп’ютерні класи, лабораторії) та соціальні об’єкти університету. Щороку понад 150 учнів проходять курси в СумДУ. Чимало талановитих дітей – випускників гімназії – стають студентами Сумського державного університету.

«Університет справив на мене якнайкраще враження. Рейтинговість СумДУ мотивує обрати для навчання саме цей вищий навчальний заклад», – розповів десятикласник Артур Коваль.

«Нещодавно отримала диплом Молодіжного фестивалю реклами «Восьма барва», що проходив у СумДУ. Мрію пов’язати своє життя з журналістикою. У планах – вступити до Сумського державного університету», – акцентувала одинадцятикласниця Наталя Лавірко.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]