Дата публікації:
27 жовтня 2015
Кількість переглядів:
1334
Поділитися:

Сумський державний університет увійшов до Міжнародної асоціації «IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence» зі штаб-квартирою в Брюселі. За СумДУ проголосувала переважна більшість членів Асоціації. До Асоціації входять провідні університети Європи та світу, міжнародні та національні агенції з питань якості вищої освіти, міжнародні рейтингові агентства та інші організації, які проводять дослідницьку та аналітичну роботу з питань якості вищої освіти, займаються безпосередньо оцінюванням діяльності ВНЗ.

«Сумський державний університет є одним із кращих класичних вищих навчальних закладів України. Я впевнена, що СумДУ як повноправний член Асоціації зробить значний внесок у розвиток та вдосконалення стандартів якості в освіті», – зазначила Олеся Линовицька, представник України у Виконавчому комітеті Асоціації, директор центру «Євроосвіта», що опікується національним рейтингом університетів «Топ-200 Україна».

Сумський державний університет очікує від членства в Асоціації доступ до існуючого наробку ключових експертів світу з оцінювання якості вищих навчальних закладів та долучення до вироблення та імплементації нових стандартів якості у вищій освіті.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]