Дата публікації:
21 жовтня 2011
Кількість переглядів:
1537
Поділитися:

20 жовтня у СумДУ пройшов спортивно-розважальний конкурс «Тато, мама, я – спортивна сім’я», участь у якому брали викладачі, співробітники, аспіранти та студенти університету разом із дітьми.

Учасники спортивно-розважального конкурсу – шість згуртованих команд – змагалися у восьми  естафетах: «Рибалки і рибка», «Хокеїсти», «Космічний екіпаж», «Комбіноване завдання», «Жим гирі», «Накинь кільце», «Збивання кеглів», «Перетягування канату». Після естафет на конкурсантів чекало додаткове завдання – спортивна вікторина.

За результатами виступів І місце виборола сім’я Бойко Міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Срібло завоювала родина Янішевських, яка відстоювала честь Юридичного факультету, а ІІІ місце дісталося представникам від адміністративно-господарської частини СумДУ – сім’ї Ліховид. У номінації «глядацьких симпатій» перемогу здобула родина Супрунових. Як і на справжньому чемпіонаті усі команди отримали медалі, а дітлахам настрою додали солодкі призами.

За словами проректора з науково-педагогічної роботи та гуманітарних питань СумДУ Ніни Світайло, подібні конкурси в Сумському державному університеті стали уже традиційними. «Вони залучають викладачів, співробітників та аспірантів університету та їх дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом, організовують активне дозвілля студентської молоді, а також забезпечують гармонійний всебічний розвиток дитини», – говорить проректор.

Захід відбувся за підтримки профспілкового комiтету СумДУ

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]