Дата публікації:
04 листопада 2015
Кількість переглядів:
765
Поділитися:

Викладач кафедри германської філології Віталій Дорда завершив стажування в Університеті Порту (Португалія) в рамках проекту «Eminence II».

Упродовж місяця перебування за кордоном він вивчав європейський досвід викладання іноземних мов, брав участь у наукових дослідженнях із соціолінгвістики, а також проводив заняття з англійської мови та лінгвістики.

За час стажування Віталій Дорда перейняв досвід організації наукової роботи, засвоїв кілька наукових методик із перспективою їх упровадження на факультеті іноземної філології та соціальних комунікацій. Окрім того, викладач поділився із зарубіжними колегами досвідом соціолінгвістичних досліджень, проведенням профорієнтаційної роботи та організації дистанційного навчання в СумДУ.

Поїздка передбачала проведення викладачем СумДУ лекцій і практичних занять з американського сленгу. Студенти гуманітарного факультету Університету Порту мали змогу дізнатися про сучасний стан соціолінгвістики у світі, гендерні аспекти сленгу, особливості американського студентського сленгу та обговорити проблему викладання сучасної англійської мови у вищих навчальних закладах.

Студентка спеціальності «Переклад»
Ірина Ємець

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]