Дата публікації:
21 жовтня 2011
Кількість переглядів:
1610
Поділитися:

Активісти профкому студентів СумДУ взяли участь у ІІ обласній Школі студентських ініціатив за темою «Адаптація першокурсників». Вона проходила серед представників вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації Сумської області. Захід проходив на базі Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка і присвячувався Міжнародному дню студента.

Студентський актив зібрався з метою обговорення адаптації першокурсників у студентському середовищі, активізації культурного життя молоді, розвитку оздоровчо-пізнавальної діяльності, виховання лідерських якостей та заснування міцної системи управління між студентами різних вищих навчальних закладів. Представники вишів взяли участь у засіданнях секцій на теми: «Ефективне лідерство як комунікація», «ЗМІ – ефективна робота у галузі PR», а також «Розвиток молодіжної політики та взаємодія з органами влади, реалізація програм АПОС України».

Під час роботи «Школи студентських ініціатив» начальник управління у справах сім’ї, дітей і молоді Сумської обласної державної адміністрації Олег Лата вручив подяку Сумському державному університету за всебічну підтримку творчих ініціатив студентської молоді в напрямі спільної реалізації державної молодіжної політики.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]