Дата публікації:
25 жовтня 2011
Кількість переглядів:
2179
Поділитися:

Сумський державний університет уклав угоду про співпрацю зі всесвітньо відомою міжнародною медіакомпанією Radio France Internationale (Париж, Франція). Відтепер на всіх трьох каналах радіо СумДУ Ви зможете слухати аудіоуроки французької, польської та німецької мов.

Усі три радіокурси побудовані за  популярним у світі принципом кібергри, яку проходить слухач, сидячи за своїм комп’ютером. Радіопрограми будуть виходити кожної п’ятниці, суботи та неділі. Деталі – на офіційній сторінці Інтернет радіо СумДУ в розділі «Сітка мовлення». Мовні уроки лунатимуть у рамках інноваційного мовного проекту Європейського союзу Mission Europe завдяки домовленостям із Polskie Radio та з уже відомим партнером СумДУ – Deutsche Welle.

За словами проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та технічного забезпечення Володимира Любчака, це є одним із важливих кроків до інтеграції СумДУ у європейський освітянський простір та впровадження в Сумському державному університеті традицій освітнього вебкасту.

Лабораторія Інтернет технологій,
відділ інформаційно-рекламної діяльності.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]