Дата публікації:
03 грудня 2015
Кількість переглядів:
657
Поділитися:

За ініціативою наукового товариства студентів і аспірантів Медінституту СумДУ та студентів стоматологічного факультету в Сумській гімназії №1 та трьох загальноосвітніх школах міста Суми відбулися інформаційні заходи.

Студенти розповіли школярам про причини захворювань зубів, роль харчування та вплив шкідливих звичок, дали практичні рекомендації щодо особистої гігієни, а також продемонстрували тематичні відеоролики. Діти отримали інформаційні матеріали про раціональне харчування та профілактику захворювань зубів. Крім того, майбутні стоматологи продемонстрували науковий експеримент, який доводить необхідність повноцінного догляду за порожниною рота. Для перевірки засвоєного матеріалу для учнів провели вікторину, переможці якої отримали заохочувальні призи.

За словами студентів, поліпшення стоматологічного здоров’я населення – це справа не тільки фахівців, а й суспільства в цілому. Тож у подальшому представники Медінституту СумДУ планують проводити такі заходи не лише в сумських школах, а й у навчальних закладах області.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]