Дата публікації:
14 грудня 2015
Кількість переглядів:
651
Поділитися:

11 грудня волонтери Сумського державного університету відвідали дітей, які проходять лікування в стаціонарному відділенні Сумського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів у селі Рибці Сумського району. Студенти провели майстер-класи з виготовлення листівок до Дня Святого Миколая та Нового року. Діти з радістю оформлювали листівки та вписували до них свої заповітні бажання.

Волонтери провели для вихованців центру рухливі ігри, дискотеку, подарували м’які іграшки та солодкі призи. «Найголовніше у цьому заході - це емоції, - відзначила студентка-волонтер Анастасія Вихрова. - Адже немає нічого кращого, ніж повні щастя очі дитини, щира посмішка та тепле відчуття вдячності... І не треба слів - усе зрозуміло по міцним обіймам маленьких рученят».

Сумський державний університет багато років опікується вихованцями Сумського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Волонтери СумДУ регулярно проводять акції для дітей, центр поповнився дитячими меблями завдяки підтримці СумДУ.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]