Дата публікації:
18 грудня 2015
Кількість переглядів:
1124
Поділитися:

10 грудня Сумський державний університет відвідав віце-консул Посольства США в Україні Скотт Мілгрум з презентацією студентських програм обміну та навчання у Сполучених Штатах.

На зустріч з паном Мілгрумом зібралися студенти та викладачі всіх факультетів, які мали змогу поставити питання щодо процедури отримання віз, особливостей різних програм стажування протягом літніх канікул, зокрема Camp Counselor, Summer Work Travel та інших.

Скотт Мілгрум зазначив, що існує багато можливостей не тільки для студентів, але і для науковців та викладачів отримати грант на навчання, проведення досліджень або підвищення кваліфікації у провідних американських вишах. В рамках поїздки представник Посольства Скотт Мілгрум обговорив з першим проректором СумДУ Василем Карпушою та начальником відділу міжнародного співробітництва Костянтином Кириченко перспективні напрямки співробітництва вишу з Посольством США в Україні, зокрема розвиток студентських програм обміну та підтримка грантових проектів, спрямованих на посилення процесів інтернаціоналізації університету. 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]