Дата публікації:
23 грудня 2015
Кількість переглядів:
746
Поділитися:

Дев’ять студентів спеціальності «Переклад» провели заняття з англійської мови для дітей, які перебувають на довгостроковому лікуванні у Гематологічному відділенні Сумської обласної дитячої клінічної лікарні. Таку допомогу Сумський державний університет надає вже другий рік поспіль у співпраці з громадською організацією «Батьки онкохворих дітей-інвалідів».

Навчання студенти проводять в рамках педагогічної практики за підтримки викладачів Олени Купенко і Антоніни Чепелюк. На їх переконання, таку практику обирає далеко не кожний студент, але ті, хто працюють з дітьми, діють за покликом душі та серця. Заняття проходять в ігровій формі, в поєднанні з малюванням, фізкультурою або переглядом мультфільмів.

За словами студентки спеціальності «Переклад» Віталіни Вітченко, бути волонтером у дитячій лікарні – це надавати підтримку та не боятися особливостей роботи з хворими дітьми. «Все це заради доброї справи. Добре усвідомлювати, що ти можеш допомогти малечі, налаштувати на позитив, одночасно поєднавши це з навчанням». 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]