Дата публікації:
24 грудня 2015
Кількість переглядів:
1125
Поділитися:

22 грудня в СумДУ проведено інформаційний день за Програмою ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020». Участь у заході взяли більше 60 науковців Сумського державного університет та Української академії банківської справи. Організатори - Національний контактний пункт програми, який функціонує на базі Національного університету «Києво-Могилянська академія» та Центр науково-технічної і економічної інформації Сумського державного університету.

Зустріч була присвячена тематичними напрямами «Безпечні суспільства – захист свободи та безпеки Європи та її громадян», «Європа у світі, що змінюється – інклюзивні, інноваційні та розумні суспільства».

У рамках інформаційного дня СумДУ відвідали колеги з Києво-Могилянської академії, які відзначили високий рівень сумського вишу, зокрема в частині науково-технічних досліджень, потужної матеріальної бази, освітніх послуг тощо. «Наука повертається в університети, і це дуже непростий процес, що потребує певної бази, певних зусиль, - відзначила віце-президент з наукової роботи та інформатизації НаУКМА Тетяна Ярошенко. - Ми працюємо в єдиному європейському освітньому, дослідницькому просторі. Тісна кооперація дослідників з різних міст і країн абсолютно неминуча для того, щоби розвивалися інноваційні проекти, наукові дослідження. Співпраця науковців з різних вишів дасть синергію, яка принесе нову якість в розвиток наукової сфери України».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]