Дата публікації:
06 січня 2016
Кількість переглядів:
1209
Поділитися:

Напередодні Нового року студенти Сумського державного університету, учасники медіапроекту «Art-People», випустили у світ першу частину телешоу під назвою «IceGuys». Телевізійний ролик, який триває близько десяти хвилин, вже переглянули у соціальних мережах більше тисячі людей.

Його автори шляхом вдало змонтованого інтерв’ю крізь призму відеокамери продемонстрували глядачу, наскільки позитивними є думки про святкування Нового року та згадки про нього. У кадрі – студенти, викладачі, працівники СумДУ, які розповідають про свої плани, відповідають на запитання «Чи вірите ви у Діда Мороза?», «Що чекаєте у подарунок?», «Ким були на Новий рік у дитячому садочку»?.

У створенні телевізійного ролика взяли участь студенти-першокурсники двох факультетів – іноземної філології та соціальних комунікацій й електроніки та інформаційних технологій. Автором сценарію стала студентка І курсу факультету ІФСК (спеціальність «Журналістика») Софія Постолатій. Ведучі – також журналісти-першокурсники. Телешоу містить і ліричні відступи, де студенти на фоні святково вбраних ялинок розмірковують та говорять на різноманітні новорічні теми.

Як феєричне завершення – виконання групою студентів, вбраних у маскарадні костюми, танцю біля головної ялинки, яка прикрашає центральний майданчик університету. Текст пісні написали студентки І курсу ІФСК Вікторія Гичкаленко й Анастасія Вихрова, а виконали – першокурсники ЕлІТу. Хореографічна постановка флеш-мобу також належить Анастасії Вихровій.

Як запевняють ініціатори й автори телешоу – незабаром на глядачів чекає його новий випуск.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]