Дата публікації:
11 січня 2016
Кількість переглядів:
615
Поділитися:

10 січня у Сумській центральній міській бібліотеці імені Т.Г.Шевченка було презентовано книгу – довідник «Над Хоролом та Грунню», автор якого – педагог з Липоводолинського району Надія Ралко. Довідник було видано у Сумському державному університеті.

У книзі представлено короткі відомості про митців Липоводолинщини, які народилися або працювали на благо цього району.  До появи на світ довідника, крім автора, доклали зусиль і науковці, викладачі СумДУ, а саме: літературний редактор – Василь Чубур, технічний редактор – Володимир Садівничий. Головним ініціатором та натхненником створення довідника стала кандидат філологічних наук, доцент кафедри журналістики та філології СумДУ Ірина Жиленко. «Повага до земляків, до рідного краю допомогла автору зробити плідну й дуже важливу роботу – зібрати інформацію про відомих людей району в галузі літератури та мистецтва, які так чи інакше причетні до цих важливих іпостасей людської культури», - говорить Ірина Рудольфівна. 

Довідник «Над Хоролом та Грунню» видано наприкінці 2015 року. Загалом, як розповіла директор видавництва Сумського державного університету Світлана Мєдіна, протягом минулого року на їх базі видруковано 60 найменувань навчальних посібників, 4 – підручників та 15 – монографій.

На фото (зліва направо): викладач СумДУ Ірина Жиленко та автор книги Надія Ралко.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]