Дата публікації:
28 січня 2016
Кількість переглядів:
1406
Поділитися:

27 січня ректор СумДУ Анатолій Васильєв прозвітував на конференції трудового колективу про підсумки роботи університету в 2015 році та окреслив основні завдання 2016 року.

«Показники 2015 року визначають рік як успішний для університету, і я маю усі підстави висловити щиру вдячність усім колегам, менеджменту і не тільки, студентському активу, за рік, що минув, за ту атмосферу порозуміння, творчості, дружньої командної роботи, яка панує в нашому університеті», - відзначив ректор. Він наголосив, що для успішного вишу немає іншого шляху, ніж шлях випереджаючого інноваційного розвитку, розбудова університету дослідницького типу.

«Головний пріоритет – якість в усіх складових діяльності, - зазначив Анатолій Васильєв. - Ми будемо вдосконалювати нашу методику рейтингу структурних підрозділів, орієнтуючись на нормативи європейського та світового науково-освітнього простору, на нормативи ліцензування та на критерії, які визначають статус національного та дослідницького університету. Нам необхідно розвивати мотиваційний, і передусім фінансово-мотивуючий менеджмент, ширше його застосовувати за усіма напрямами, як для структурних підрозділів, та і безпосередньо для співробітників у відповідності до визначеної результативності діяльності».

Серед головних подій 2015 року ректор СумДУ акцентував увагу на рішенні щодо об’єднання зусиль колективів Української академії банківської справи та Сумського державного університету з метою розбудови суттєво більш конкурентоспроможного вищу. Він відзначив, що це рішення буде мати вагомі стратегічні наслідки, а завданням на найближчий період визначив об’єднання обох колективів єдиною філософією.

Узагальнюючий звіт про результати роботи

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]