Дата публікації:
03 лютого 2016
Кількість переглядів:
632
Поділитися:

У період з 27 по 29 січня викладачі, аспіранти і студенти кафедри маркетингу та управління інноваційною діяльністю факультету економіки та менеджменту Сумського державного університету пройшли крос-курси з практичних основ біржової діяльності.

Для проведення навчальних курсів до СумДУ постійно запрошують кваліфікованих спеціалістів з різних міст України. Цього разу курси викладав старший фінансовий консультант Центру біржових технологій (м. Житомир) Олег Мерцедін. Зокрема, було розглянуто наступні аспекти біржової діяльності: механізми функціонування світових бірж; базові принципи торгівлі на фінансових ринках та відповідні ризики; провідні світові фондові індекси та ін.

Подібні курси проводяться у СумДу періодично, однак з такої теми – вперше.  Передусім ініціатори заходу мали на меті підвищення рівня практичних навичок студентів та викладачів кафедри. Загалом у крос-курсах з практичних основ біржової діяльності взяли участь 35 осіб.

Сумський державний університет першим в Україні отримав ліцензію Міністерства освіти і науки України на підготовку «магістрів» за спеціальністю «Біржова діяльність». Перший набір студентів на навчання за новою спеціальністю було здійснено влітку 2014 року.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]