Дата публікації:
09 лютого 2016
Кількість переглядів:
1597
Поділитися:

7 лютого в актовій залі Сумського державного університету відбулася гра 1/4 фіналу «Школи сміху» за аналогом телевізійного гумористичного шоу «Ліга Сміху» на телеканалі «1+1». Творчі колективи із Сумської та Харківської областей боролися не лише за вихід у півфінал, а й за «Зимовий кубок» ліги.

На сцені виступали наступні команди зі своїми зірковими тренерами: «Трое в лодке» та Фелікс Редька, «На грани фола» та Юрій Токмань, «Бальний проспект» та Олександр Проценко, «Правнуки Анджелины Джоли» та Леся Калина, «П’ята школа» та Олександр Григоренко, «Просперитас» та Олексій Прийменко, «Антресоль» та Євген Сосовський, «1+1=2» та Альберт Лалаян, «Сборная 15-й школы» та Євген Купрієнко, «Ниндзяго» та Андрій Любченко.

Команди мали підготувати цільне полотно на тему «Кінострічка», де учасники повинні були не лише розкрити свою тему, а й показати взаємодію колективу зі своїм тренером.

За правилами ліги, гру мали залишити 4 команди з найменшою кількістю балів за 1/8 та ¼ фіналу. Тому деяким командам довелося поборотися в імпровізаційному батлі за місце у півфіналі. В результаті із сезоном попрощалися  «Антресоль», «Сборная 15-й школы», «Правнуки Анджелины Джоли» та «Трое в лодке». А от перемогу та «Зимовий кубок» здобув наймолодший учасник «Школи сміху» - «Ниндзяго».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]