Дата публікації:
28 жовтня 2011
Кількість переглядів:
1715
Поділитися:

У третій декаді жовтня пройшли спартакіади міста Суми із шахів серед студентів та викладачів вищих навчальних закладів, а також відбулися ІІІ обласні спортивні ігри серед вишів із шахів, на яких Сумський державний університет успішно зіграв.

Під час спартакіади міста з шахів серед студентів, яка проходила 20-22 жовтня, честь СумДУ відстоювали Владислав Рогоз (ЕлІТ), Анатолій Маєвський (ТеСЕТ) та Михайло Жук (ЕлІТ). Команда СумДУ зуміла перемогти усіх суперників та завоювати І місце.

У спартакіаді серед викладачів – з 20 по 22 жовтня – участь взяли кандидат у майстри спорту, доцент Левон Кафтарян (ТеСЕТ) та кандидат у майстри спорту, аспірант Олександр Ратушний (ТеСЕТ). Разом вони принесли СумДУ серебро.

Укотре беззаперечне золото для вишу завоювали студенти під час ІІІ обласних спортивних ігор серед ВНЗ, які привали з 24 по 26 жовтня у клубі «Інтелектуальних ігор СумДУ». Серед гравців – Владислав Рогоз (ЕлІТ), Анатолій Маєвський (ТеСЕТ), Михайло Жук (ЕлІТ), Ірина Сидоренко (ЕлІТ), Ігор Криловецький (ФЕМ).

Вітаємо студентів, аспірантів та викладачів із перемогою в інтелектуальному виді спорту та бажаємо подальших вдалих виступів!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]