Дата публікації:
11 лютого 2016
Кількість переглядів:
800
Поділитися:

5 лютого на базі стартап-центру Сумського державного університету для студентів факультету права та соціального управління Донецького державного університету управління (м. Маріуполь)  проведено work-shop  у формі телеконференції на тему «Інноваційне мислення: міждисциплінарний вимір».

Спікери заходу: начальник Центру комп'ютерних технологій, координатор стартап-центру СумДУ “New Generation” Андрій Півень, завідувач кафедри соціально-гуманітарної освіти КЗ Сумський ОІППО, кандидат філософських наук, доцент, громадський експерт проекту «Освітня політика», експерт Спілки дослідників вищої освіти України Михайло Жук; завідувач кафедри адміністративного менеджменту Донецького державного університету управління (м.Маріуполь) Анна Чечель.

На засіданні обговорено  передумови та перспективи розвитку  інноваційного формату людського капіталу ХХІ століття та досвід  стартап-центру як фактору інноваційного розвитку (на прикладі стартап-центру СумДУ), креативний потенціал міждисциплінарної аналітики в інформаційному суспільстві. Учасники заходу в ході бесід підіймали такі важливі для сьогодення питання, як європейський вимір розвитку інноваційного суспільства (основні програми ЄС 2010-2020), особливості розвитку ринку праці у ХХІ столітті, пріоритетні якості для кар’єри, а також можливості партнерської мережі міжуніверситетських стартап-центрів.

Питання, що обговорювались протягом онлайн-зустрічі, викликали активну зацікавленість майбутніх управлінців, а пропозиція подальшої співпраці отримала щиру підтримку як викладачів, так і студентів.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]