Дата публікації:
16 лютого 2016
Кількість переглядів:
850
Поділитися:

13 лютого в Сумському державному університеті відбулася конференція «Взаємовідносини націй». Цей захід проходить вже всьоме за ініціативою студентського самоврядування СумДУ.

Мета конференції - сприяти студентам різних національностей, які навчаються у виші, обмінятися досвідом та знаннями. Через тісне спілкування під час конференції  молоді люди дізнаються про тонкощі політичних, культурних, релігійних аспектів інших країн і це сприяє підвищенню рівня ерудованості студентів, розширенню їх кругозору та розвитку особистості. Також метою заходу є залучення студентів до активної роботи у громадському секторі, в органах студентського самоврядування.

Цього року в 13 лютого після офіційного відкриття в в конференції взяли участь  60 студентів, представники дев’яти країн – України, Палестини, Індії, Ізраїлю, Туркменістану, Азербайджану, Монголії, Узбекистану, Камеруну. Після офіційного відкриття студенти стали учасниками флешмобу, проведеного перед головним корпусом СумДУ.  Цікавим й інформаційно насиченим був і тренінг «Дружність націй, взаєморозуміння у спілкуванні», що відбувся на базі СОЗ «Універ». А завершальним акордом заходу став святковий концерт «Національний колорит», під час якого представники кожної країни продемонстрували притаманні для їх держав види мистецтв.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]