Дата публікації:
01 листопада 2011
Кількість переглядів:
1730
Поділитися:

29 жовтня студенти Сумського державного університету долучилися до загальноміської флеш-моб-акції „Любиш місто-живи чисто!”. Мета заходу – залучити всіх бажаючих до участі у суботнику, який відбудеться 12 листопада.

Крім студентів СумДУ, в акції взяли участь й представники інших навчальних закладів міста. Вони розділились на групи та пройшли центральними вулицями міста (Харківською, Прокоф’єва, Петропавлівською та проспектом Шевченка) й роздавали перехожим промо-флаєри. Учасники флеш-мобу мали гумові рукавички, які символізували чистоту. У кожного з університетів вони були різного кольору. Студентський профком СумДУ подарував своїм студентам помаранчеві, щоб привертати увагу перехожих. До того ж, студенти Сумського державного університету перевдягулися в „купу зібраного сміття”, що привертало до акції бажану увагу та цікавість.

Кінцевим пунктом призначення флеш-мобу став Майдан Незалежності, на якому учасники утворили коло, в центрі якого стояли люди, переодягнені в костюми сміття, та прибиральники, які знімали та сортували його в сміттєві пакети.

Групу студентів СумДУ під час акції очолював студентський декан факультету технічних систем та енергоефективних технологій (ТеСЕТ) Михайло Оприско.

Щиро дякуємо всім за участь і закликаємо неодмінно взяти участь у суботнику 12 листопада! Зробимо наше місто чистішим разом!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]