Дата публікації:
22 лютого 2016
Кількість переглядів:
825
Поділитися:

16-18 лютого у спортивному комплексі Сумського державного університету пройшли змагання з волейболу серед викладачів ВНЗ у залік міської Спартакіади. Участь у змаганнях узяли команди чотирьох вищих навчальних закладів міста Суми: Сумського державного університету, Української академії банківської справи, Сумського державного педагогічного університету та Сумського національного аграрного університету.

У перший день змагань команди «УАБС» та «СумДУ» з однаковим рахунком 2:0 перемогли «СНАУ» та «СДПУ», відповідно.  Наступного дня обидві гри також завершилися з аналогічним результатом. Співробітники СумДУ виявилися сильнішими за своїх суперників зі СНАУ, а «СДПУ» переміг «УАБС». У завершальний змагальний день команда «УАБС», втративши турнірну мотивацію, не з’явилася на гру проти «СумДУ», тому нашій команді було зараховано технічну перемогу. Волейболісти «СДПУ», у свою чергу, не без проблем обіграли «СНАУ» - 2:1.

За підсумками змагань з волейболу збірна команда викладачів та співробітників Сумського державного університету святкувала беззаперечну перемогу. Друге місце посіла команда педагогічного університету, а третє – УАБС. На останній сходинці турнірної таблиці опинилися представники СНАУ.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]