Дата публікації:
22 лютого 2016
Кількість переглядів:
862
Поділитися:

18 лютого в Сумському державному університеті відбулася презентація програми Держдепартаменту США «Opportunity Funds», яка допомагає вступити до бакалавратури, магістратури чи аспірантури в американські університет або коледж.

Директор Інформаційно-консультативного центру «Освіта» (Education USA Advising Center) м. Харків Наталія Булгакова розповіла про можливість отримати грант на процес вступу у вищі навчальні заклади США для талановитих іноземних студентів, які не можуть самостійно покрити витрати, пов’язані з аплікаційним процесом.

Програма «Opportunity Funds» покриває витрати за доставку та розгляд документів в американських вищих навчальних закладах, переклад і засвідчення офіційних документів, візові витрати, мовне тестування, вартість авіаквитка і/або надає одноразову виплату на облаштування в США.

Підготовка до вступу та подачі документів триває близько року, тому потрібно заздалегіть розпочати підготовчий процес. Студенти мають можливіть обирати навчальні програми із 4500 акредитованих освітніх закладів США. Гарантами успіху є висока академічна успішність та цілеспрямованість. Протягом всього періоду Вам допомагатиме радник інформативної мережі «EducationUSA» особистими консультаціями, а також Ви маєте можливість пройти цикли інтенсивних підготовчих вебінарів.

Детальніше про навчання, стажування та проведення досліджень у США можна дізнатися у відділі міжнародного співробітництва (Б-308, за номером телефону: 68-77-84 або на електронну пошту:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]