Дата публікації:
26 лютого 2016
Кількість переглядів:
1139
Поділитися:

Сумський державний університет візьме участь у пілотному етапі Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні. Для університетів-учасників проекту наразі розробляється курс «Академічне письмо», який включатиме у себе роз’яснення щодо академічної доброчесності. Оскільки проект розраховано на 4 роки, курс має охопити все поточне покоління студентів бакалаврату.

Про це йшла мова під час прес-конференції, яка відбулась 24 лютого в українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ». У заході взяли участь перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун, радник з питань преси, освіти та культури Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні Конрад Тернер та координатор Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні Тарас Тимочко.

Як зазначила Інна Совсун, головною метою реформ, які втілює Міністерство, є якість освіти, яку неможливо забезпечити без дотримання принципів академічної доброчесності усіма учасниками освітнього процесу. З її слів, Проект сприяння академічній доброчесності в Україні спрямований на якісну зміну ціннісних підходів та орієнтирів у вищій освіті. До пілотного етапу увійшли 10 українських вишів.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]